The Leading Edge Mastermind

Waar gevorderde ondernemers de go-to leiders van hun industrie worden om hun meest winstgevende en impactvolle jaar tot nu toe te behalen.

Masterclass Rianne Van Tuijl

Als je eerlijk bent, haal je er nu niet alles uit wat er in zit.

Jij kent het klappen van de zweep in de online-industrie inmiddels goed. Je hebt jouw fundament goed staan en weet aardig aan welke knoppen je moet draaien om klanten te genereren. Het loopt prima maar als je eerlijk bent haal je er nu niet alles uit wat erin zit en voel je een diep verlangen naar meer, naar grootsheid.

“Business is good, but you want great. In fact, you want freaking amazing.”

Je verlangt al een tijdje naar een doorbraak. Jij bent klaar om de CEO-rol volledig te gaan pakken en niet langer de werknemer te zijn in je eigen bedrijf. Je ziet jezelf groepsprogramma’s vullen, een boek schrijven, op het podium staan en meer beter betalende klanten aantrekken, om maar een greep uit jouw business dromen te pakken. Maar wel graag op de meest winstgevende manier en in 24 uur (of minder;)) per week.

Jij voelt een verlangen om bij de leiders van de markt te gaan horen. Zodat het allemaal wat meer ‘vanzelf’ kan gaan, omdat jij bekend staat als de go-to person.

In andere woorden, jij bent er klaar voor om je comfortzone ver achter je te laten en op hoog niveau te gaan ondernemen.

Let me tell you,

‘You’re in the right place’.

Stel je eens voor, over 12 maanden:

1. Is jouw omzet enorm gestegen en kunnen jij en je bedrijf multiple 6-figures duurzaam dragen. Je hebt een schaalbaar aanbod dat volledig past bij wat jij het liefst doet en jou toestaat om financieel te blijven doorgroeien, zonder meer te werken.

2. Ben jij ‘a force to be reckoned with’ in de industrie. Waar jij je momenteel een speld in een hooiberg voelt, ben jij je nu een ‘force to be reckoned with’. Een go-to leider in je industrie. Hierdoor is het makkelijker is geworden om je programma’s te vullen, je exclusieve aanbod te verkopen en je met regelmaat uitgenodigd om jouw kennis te delen in een podcast of op een podium. In andere woorden, het stroomt.

3. Speel jij het ondernemersspel op een hoger niveau. Je bent gegroeid in al je ondernemersvaardigheden van netwerken tot verkopen, copywriting en lanceren. Maar je denkt ook anders ( als een topondernemer) waardoor je niet meer (onbewust) op de rem gaat staan en veel gemakkelijker bold moves maakt. Hierdoor kan je in minder tijd, meer resultaat behalen. And that, feels pretty amazing!

4. Je bent niet alleen een go-to- leader geworden, je VOELT je ook zo. (of was het nou andersom;)) Al jouw nieuw verworven vaardigheden en kennis, de bold moves die je hebt gemaakt in combinatie met het embodiment werk, zorgen ervoor dat jij je zelfverzekerd voelt, je expertise helemaal ownt, gemakkelijk keuzes maakt en je dienst verkoopt alsof het je second nature is.

Hoe jij deze resultaten kunt behalen…..

Welkom bij The Leading Edge Mastermind!

Deze Mastermind is voor gevorderde ondernemers die het spel groter willen gaan spelen en de go-to leider van hun industrie willen worden.

In The Leading Edge tillen we alles (jou en je bedrijf) naar een hoger niveau. Jouw content, strategieën, positionering maar zeker weten ook jouw ‘inner game’.

De kracht van deze Mastermind zit ‘m in de combinatie van ijzersterke strategie in combinatie met embodiment (=mindset en energie werk).

Want je kunt de meest briljante strategie implementeren voor je lancering, maar als jij er niet helemaal in gelooft, of je kunt de prijs niet dragen en de mindfuck slingert je van hot naar her. Dan gaat het niet stromen. En je kunt wel 1000% in alignment zijn met jouw doelen, als jij niet weet HOE je op een passende manier jouw groepsprogramma kunt vullen. It ain’t happening either.

Strategie, mindset en energie versterken elkaar alleen maar. Want een goede strategie heeft de kracht om jouw mindfuck als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. En een krachtige mindset, zorgt ervoor dat jouw strategie dubbel zo goed werkt!

Als je deze gaat combineren dan is jouw groei ONVERMIJDELIJK.

Mastermind van een jaar

De Elementen

Embodiment

Wat nou als… je helemaal zou gaan denken, voelen en handelen als jouw mulitple 6-figure zelf? Precies, dan zou je Quantum Leaps maken! Het masteren van embodiment baant energetisch de weg voor (bedrijfs) groei, en maakt het ook makkelijker en leuker.

Dit werk, is wat mij betreft ‘ the magic wand’ die zorgt voor meer moeiteloosheid, een betere connectie met je intuïtie ( hello million dollar downloads) maar ook prachtige synchroniciteiten, innerlijke rust, vertrouwen, enorm veel plezier in je werk en een duurzaam algeheel gevoel van overvloed en dankbaarheid.

Leiderschap

Hier zit een enorme sleutel. Want bedrijfsgroei betekent meer naast meer winst, ook meer verantwoordelijkheid, meer problemen en vaak ook een groter team om aan te sturen. TLE helpt jou om de groei in je bedrijf en alles wat daarbij komt kijken ook daadwerkelijk te kunnen dragen. Zo dat je kunt blijven groeien, zonder dat het ten koste gaat van jouw welzijn.

In TLE word je een betere leider, voor jezelf, voor je team, klanten, en community maar vooral voor jezelf en dit reflecteert zich direct terug in jouw bedrijfsresultaten.

Briljante high level Strategie (die bij je past)

Jij bent de tijd van algemene strategieën copy pasten of klakkeloos doen wat je coach zegt, voorbij. Wat jij nodig hebt is, alles wat niet bij je past overboord gooien en het verfijnen en verbeteren waar je van houdt en wat voor jou werkt.

In TLE reik je briljante strategieën aan en jij kiest wat er bij je past en maakt het je eigen.

Verder tillen we in TLE alles naar een volgend level. Je leert beter schrijven, verkopen, netwerken, verkopen en lanceren, noem maar op! Hierdoor ga jij dat jij met minder tijd en moeite, meer (winst) kunnen bereiken.

De Groep

Jij zit in een groep van briljante, ervaren ondernemers. Het is algemeen bekend dat het je omringen met experts en mensen die al zijn waar jij heen wilt, een belangrijke factor is voor groei. Elkaar inspireren, aanmoedigen, netwerken, kennis en ervaring delen, is letterlijk goud waard in TLE. Omdat de groep niet groter is dan 8 vrouwen, is er ook genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Het beste van 1:1 coaching en de kracht van een groep in 1 programma.

Benthe deed twee lanceringen van multiple 5-figures, tegelijkertijd! In deze podcast vertelt ze haar ervaring in TLE en hoe ze deze resultaten behaalde.

Dit is wat je krijgt:

1:1 Kick-off van 2,5 uur

Tijdens de KO gaan we het fundament van jouw (multiple)6-figure business als een huis neerzetten en een plan maken voor de komende 12 maanden.

1 Masterclass per maand

2 Mastermind per maand

Besloten FB-groep

Elke kwartaal ontvang jij een 1:1 coaching sessie van 60 minuten

Over mij

De meest (invloed)rijke mensen zijn nog steeds blanke mannen.

Het wordt tijd dat daar verandering in komt. En het begint hier, bij jou.

Je hoeft niet meer te kiezen tussen thuisblijvende mama of het bouwen en runnen van een imperium, of tussen impact maken of enorm rijk worden. Je kunt het allemaal tegelijk doen. Ik laat je zien hoe.

Hey, ik ben Rianne Business Mentor & Neuropsycholoog
Ik ben de expert in het combineren van ijzersterke, simpele strategie met mindset en energie om je bedrijf te laten groeien. Deze combinatie is niet alleen de snelste manier om te groeien, het is ook de meest duurzame manier waardoor je heel dicht bij jezelf blijft.

Ik leer je niet ‘de manier’ (als die zou bestaan). Ik help je jouw manier te vinden om een​​ zeer winstgevende en schaalbare onderneming op te bouwen.

Zodat je niet alleen rijk wordt, maar ook diep vervuld en gelukkig.

Met degrees in Business en Neuropsychologie (Msc) en meer dan 10 jaar ervaring als coach, ben ik jouw go-to person, als je hiernaar verlangt.

In de afgelopen 4 jaar heb ik tientallen ondernemers geholpen met het opbouwen van een winstgevend bedrijf (lees:multiple 6-figures) op hun manier, in 24 uur per week.

It’s time, beautiful leader, that you take a seat at that table.

Investering

12 maanden voor  €11.000

6 maanden voor  €6.500

Termijnbetalingen mogelijk.

Het programma kan meteen starten op het moment dat jij ‘JA’ zegt.

Er zijn op dit moment 4 plekken beschikbaar.

Luister naar dit voice bericht van één van de vrouwen uit TLE

It would be an honor to guide you!